Ședință A.T.O.P. la sediul Poliției Locale

 

În data 24 iulie 2015, ședința lunară a Comisiei Nr. 3 A.T.O.P. s-a desfășurat la sediul Poliției Locale Târgoviște. Au fost prezenți președintele A.T.O.P. Dâmbovița, Mihai Trifan și membrii: prof. Claudia Gilia, col. (r.) Gheorghe Dinu, jr. Adrian Mocanu și comisarul șef Sorin Păun. Invitat al întrunirii a fost comisarul șef de poliție, dr. Adrian Antofie, șeful Poliției Municipiului Târgoviște.

Ordinea de zi a vizat luarea în discuție a unei sesizări formulată de Asociația de Proprietari Nr. 45 privind ordinea și liniștea publică încălcată de către patronii localurilor (terase, discoteci) situate în Centrul Vechi al municipiului şi de clienţii acestora (unii dintre ei aflaţi în stare de ebrietate).

În acest sens, Poliţia Locală Târgoviște a efectuat un control, pentru a vedea în ce măsură terasele dețin Autorizaţiile de Funcţionare și de Mediu.

De asemenea, verificarea cu ajutorul aparatelor de măsurare a intensităţii sunetului (sonograf) de către Poliţia Locală şi Agenţia de Mediu va avea loc vineri,  24 iulie 2015, între orele 1900  2400.

La final, va fi întocmit un document de constatare cu măsurile necesare.

Ședința de plen a A.T.O.P. va avea loc în data de 7 august 2015..