INFORMARE 4.05.2016

 

După perioada Sărbătorilor Pascale, odată cu începerea cursurilor școlare, polițiștii locali au reluat activitățile de fluidizare și dirijare a traficului rutier, dar și de patrulare în imediata apropiere a unităților de învățământ.

Astfel, conform “Protocolului de colaborare privind îmbunătățirea climatului de siguranță în zona unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Târgoviște”, de luni până vineri, în intervalul orar 07:30-08:15 și 11:45-13:15, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație asigură fluidizarea traficului rutier în zona adiacentă Școlii „Ioan Alexandru Brătescu-Voinești” și a Școlii „Vasile Cârlova” situate Calea Domnească. Totodată, de luni până vineri, în intervalul orar 18:00-19:00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație asigură un climat de siguranță publică în imediata apropiere a unităților de învățământ de pe Bulevardul Unirii (Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu”, Liceul Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”, Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur”).

De asemenea, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică patrulează în imediata apropiere a următoarelor instituții de învățământ:

  1. Colegiul Național “Constantin Carabella”
  2. Liceul Tehnologic „Spiru Haret”
  3. Liceul Tehnologic de Transporturi Auto
  4. Liceul Teoretic „Petru Cercel”
  5. Liceul de Arte „Bălașa Doamna”
  6. Școala Gimnazială Specială Târgoviște
  7. Liceul „Nicolae Ciorănecu” (intrarea dinspre Piața 1 Mai)

În plus, Poliția Locală Târgoviște monitorizează prin sisteme electronice, antiefracție, la distanță, 40 de unități de învățământ preuniversitar.