INFORMARE 12.08.2016

 

În contextul asigurării ordinii și liniștii publice, cu ocazia evenimentelor Pelerinajul Tinerilor (10.08.2016) și sărbătoarea Sf. Ierarh Nifon (11.08.2016), potrivit prevederilor Art. 5, pct. 8 din O.U.G. 195/2002 R.M.C, au fost luate măsuri pentru restricționarea traficului rutier, în zona centrală, de către Poliția Municipiului Târgoviște cu sprijinul Poliției Locale Târgoviște, acțiune anunțată și mediatizată de către instituția noastră.

Vă precizăm că întreaga activitate a polițiștilor locali din cadrul Serviciului Circulație s-a desfășurat conform Art. 7, lit. a), d) și f) din Legea nr. 155/2010, republicată – Legea Poliției Locale.

Mai mult, subliniem faptul că Poliția Locală Târgoviște a acționat în sistem integrat, conform notelor de dispozitiv, sub stricta coordonare a Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița. Activitatea se va repeta pe parcursul anului, în conformitate cu calendarul evenimentelor sociale, însă, de fiecare dată, Poliția Locală Târgoviște va fi doar participant la sistemul integrat de ordine și liniște publică.