INFORMARE 12.02.2021

 

În cadrul activităților specifice de constatare și sancționare a faptelor antisociale, Poliția Locală Târgoviște a continuat acțiunile zilnice pe toate domeniile de activitate ce intră în competența sa, rezultatele fiind următoarele:

– pe linia prevenirii și combaterii actelor de tulburare a ordinii și liniștii publice a cetățenilor, consumul de alcool pe domeniul public, cerșetoria sau nerespectarea măsurilor de siguranță sanitară, au fost constatate și sancționate 17 fapte contravenționale cu amendă în sumă totală de 4.000 lei. De asemenea, au fost identificate 3 persoane fără adăpost care, pe baza declarației pe proprie răspundere, au refuzat conducerea și internarea în Centrele Sociale ale D.A.S. Târgoviște.

-în ceea ce privește respectarea regulilor și normelor la regimul circulației (oprirea/staționarea sau parcarea neregulamentară), au fost constatate 27 de încălcări ale legislației și s-au aplicat amenzi în valoare de 4.120 de lei.

– pe linia efectuării controalelor și inspecțiilor de către polițiștii locali din cadrul Biroului Control, au fost constatate 6 abateri pe linia nerespectării autorizării lucrărilor de construire, protecția mediului și activități de comerț neautorizate, ce au fost sancționate cu amenzi în cuantum de 9.500 lei. De altfel, cu ocazia controalelor efectuate,  au fost verificați 35 operatori economici de pe raza municipiului.

-în cadrul activităților de prevenire și control efectuate, au fost verificate și legitimate 155 de persoane.

Pentru orice sesizare directă, pot fi apelate numerele de telefon ale Dispeceratului Poliției Locale Târgoviște: 0245 921/ 0731 327 436/ 0785 212 904.