GALERIE FOTO 4.11.2016 (ACTIVITĂȚI ÎN UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT)

 

Polițiștii locali au fost prezenți în săptămâna 31.10.2016 – 4.11.2016 la Liceul Tehnologic “Nicolae Ciorănescu”, acolo unde s-au întâlnit cu elevii și au purtat discuții pe linia prevenirii violenței și a delincvenței juvenile.

Activitățile s-au realizat, conform unei planificări, în cadrul unui program european, “PROXPOL”, privind prevenirea delincvenței juvenile în sistem integrat în unitățile de învățământ preuniversitar. Proiectul are drept scop siguranța școlară, una dintre condițiile esențiale pentru existența unui învățământ de calitate. În acest context, polițiștii locali au participat la orele de curs și au abordat teme concrete de dezbatere, dar au și răspuns întrebărilor venite din partea liceenilor. Totul, pentru consolidarea relației dintre Poliția Locală Târgoviște și principalele instituții de învățământ aflate în responsabilitate.

Seria întâlnirilor va continua pentru ca elevii să fie informați despre normele legale și despre consecințele comiterii unor fapte antisociale.