GALERIE FOTO 27.01.2021

 

În baza Planului Permanent de Măsuri întocmit și aprobat, în data de 27.01.2021, efectivele de polițiști locali din cadrul Poliției Locale Târgoviște au continuat acțiunile pe raza municipiului, având ca principale obiective menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și prevenirea faptelor antisociale ce pot aduce prejudicii interesului public și privat.

Astfel, pe linie de ordine și liniște publică, au fost interpelate și legitimate 20 de persoane, care nu respectau întocmai normele de conviețuire socială. Au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale cu amendă (pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de alcool, nerespectarea măsurilor sanitare pe fondul pandemiei cu noul coronavirus) în valoare totală de 4.600 de lei și două avertismente scrise.

În ceea ce privește circulația pe drumurile publice, au fost constatate 17 încălcări ale normelor referitoare la oprirea/staționarea și parcarea autovehiculelor în alte locuri decât cele prevăzute prin lege. S-au aplicat 17 sancțiuni contravenționale, dintre care 13 amenzi în cuantum de 3.370 lei și 4 avertismente scrise, iar 2 conducători auto au primit invitație scrisă de a se prezenta la sediul Poliției Locale pentru continuarea procedurilor.

Cu privire la activitatea de control la regimul disciplinei în construcții, protecția mediului și activitățile comerciale neautorizate, s-au efectuat 15 controale, în urma cărora au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.000 lei.

În data de 27.01.2021, în cadrul acțiunilor desfășurate, au fost vizate următoarele zone: Microraioanele III, IV, V, VI, IX, XI, XII, Bulevardele Libertății, I.C. Brătianu, Constantin Brâncoveanu, str. Tudor Vladimirescu, Calea București, Calea Domnească, Lt. Stancu Ion, Col. Băltărețu, Petru Cercel. Au fost verificate, de asemenea, fiind urmărite aceleași obiective, zona Mall Dâmbovița și Cartierul Sagricom.

Aducem la cunoștință tuturor cetățenilor municipiului că acest gen de acțiuni vor continua periodic, în zile și la intervale orare neanunțate, motiv pentru care vă rugăm să vă conformați și să respectați normele de conviețuire socială, de ordine și siguranță publică.

Pentru orice sesizare directă, pot fi apelate numerele de telefon ale Dispeceratului Poliției Locale Târgoviște: 0245 921/ 0731 327 436/ 0785 212 904.