GALERIE FOTO 14.01.2021

 

În data de 14.01.2021, Poliția Locală Târgoviște, așa cum a anunțat, a continuat acțiunile pe raza municipiului în ceea ce privește ordinea și liniștea publică, disciplina în trafic, protecția mediului, activități comerciale ambulante, lucrări de construcții neautorizate, precum și măsurile de distanțare socială impuse de starea de alertă pe fondul pandemiei cu noul coronavirus.

S-a acționat cu precădere pentru respectarea normelor în trafic referitoare la oprirea/staționarea și parcarea în alte locuri decât cele autorizate, în zonele: Bulevardul Constantin Brâncoveanu, Bulevardul Unirii, str. Lt. Stancu Ion, str. Tudor Vladimirescu intersecție cu str. Col. Băltărețu, Bulevardul I.C. Brătianu și str. Petru Cercel.

De asemenea, s-au efectuat controale la 25 de societăți comerciale și s-au verificat locurile de depozitare și colectare a deșeurilor. Au fost identificate 10 clădiri neîngrijite și urmează ca proprietarii să fie somați în scris pentru a lua măsuri de reabilitare conform Legii nr. 227/2015.

Pe fondul respectării regulilor de distanțare socială și portului măștii de protecție, s-a acționat cu efective sporite pe str. Petru Cercel pentru dispersarea unui grup de 15 persoane.

În această acțiune comună a efectivelor, au fost legitimate 63 de persoane și au fost constatate 29 de fapte contravenționale, sancționate cu amendă în valoare totală de 2.915 lei, iar 4 persoane au fost avertizate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice dar și pentru portul nercorespunzător al măștii de protecție.

Totodată, lansăm un apel către cetățenii municipiului pentru a respecta în continuare normele de conviețuire socială în vederea asigurării unui climat de ordine, liniște, curățenie și siguranță pe raza municipiului Târgoviște.

Sesizările pot fi transmise direct la Dispecerat, la numerele de telefon: 0245 921/ 0731 327 436/ 0785 212 904.