GALERIE FOTO 1.02.2018 (RAPORT DE ACTIVITATE)

 

În data de 31.01.2018, Poliția Locală Târgoviște a susținut Raportul de Activitate pentru anul 2017.

La prezentarea Raportului de Activitate, au participat primarul municipiului Cristian Daniel Stan, viceprimarul Monica Ilie, consilierul Cosmin Bozieru, inspectorul șef al I.P.J. Dâmbovița, comisarul șef de poliție dr. Danil Zepiși, șeful Poliției Municipiului Târgoviște, comisarul șef de poliție dr. Adrian Claudiu Antofie, colonelul Vladimir Arnăutu, adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi, colonelul Cezar Nicolae Dincă, adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița și personalul Poliției Locale.

Directorul Poliției Locale Târgoviște, col. (r.) Gheorghe Dinu, a prezentat activitatea realizată în anul 2017, pentru fiecare serviciu al instituției, subliniind faptul că aceasta s-a realizat în condiții bune, în conformitate cu prevederile legale: “Poliția Locală Târgoviște își exercită misiunea pentru și în interesul cetățenilor din municipiu, al autorităților și instituțiilor publice numai prin raportare strictă la competențele legale. Ne desfășurăm misiunile în scopul îndeplinirii atribuțiilor privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, în domeniile prevăzute de lege și avem ca obiectiv perfecționarea continuă a lucrătorilor de Poliție Locală pentru ca relația cu cetățenii din municipiul Târgoviște să fie în permanență bazată pe cerințele și așteptările acestora”.

În acest context, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, a precizat că Poliția Locală, spre deosebire de alte instituții ale Primăriei, își reflectă munca în stradă, fiind cea mai aproape de cetățean. “Este important să vă executați atribuțiile respectând cu strictețe legea, întrucât sunteți o structură cu un rol esențial din cadrul administrației locale. Interesul meu este să fiți apropiați de cetățeni, să interacționați cu aceștia, să le aflați nevoile și să acționați în consecință”.

Totodată, inspectorul șef al I.P.J. Dâmbovița, comisarul șef de poliție dr. Danil Zepiși, a apreciat buna colaborare a instituției pe care o conduce cu Poliția Locală, iar șeful Poliției Municipiului Târgoviște, comisarul șef de poliție dr. Adrian Claudiu Antofie, a vorbit despre importanța Protocolului încheiat la nivelul celor două structuri, protocol de colaborare unic la acest moment în țară.

În încheiere, s-au purtat discuții pe tema Raportului de Activitate, pentru îmbunătățirea activității în anul 2018.

În acest an, Poliția Locală Târgoviște și-a propus organizarea și desfășurarea de acțiuni multidisciplinare preventiv – educative, în toată aria de competență cu incidență deosebită în unitățile de învățământ preuniversitar, ancorarea permanentă la nevoile cetățenilor municipiului, promovarea imaginii instituției și sporirea încrederii cetățenilor în Poliția Locală. Se pune accent și pe ridicarea standardului de pregătire profesională, precum și pe creșterea nivelului de dotare al instituției.