COMUNICAT DE PRESĂ 9.12.2017

 

Poliția Locală Târgoviște aduce la cunoștință faptul că, în data de 8.12.2017, la ora 14.20, în urma sesizării telefonice primite la Dispecerat, cu privire la faptul că o bovină și-a făcut apariția pe Bulevardul Independenței, umblând în libertate, a intervenit pentru înlăturarea acesteia de pe carosabil.

Totodată, a fost sesizată și Direcția de Salubritate a Primăriei Municipiului Târgoviște, iar la fața locului s-au deplasat angajați ai Direcției amintite în vederea ridicării și transportării animalului la un adăpost amenajat.

Cu ocazia verificărilor, la ora 14.30, a fost identificat stăpânul animalului, în persoana lui U.A.M., de 18 ani, din Târgoviște, față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă, conform Legii nr. 61/1991 republicată, pentru lăsarea fără supraveghere a animalului.

Poliția Locală Târgoviște își asumă acest incident și îi asigură pe târgovișteni că, în cazul repetării unor astfel de evenimente, va lua măsuri de intervenție în cel mai scurt timp pentru a nu crea disconfort cetățenilor municipiului.