COMUNICAT DE PRESĂ 4.07.2017

 

În noaptea de 4.07.2017, în jurul orei 2.20, lucrătorii din cadrul Dispeceratului de Monitorizare Video și Control al Poliției Locale Târgoviște au surprins pe camerele de supraveghere două persoane suspecte în timp ce sustrăgeau sume de bani din două tonomate de cafea, aflate pe domeniul public, respectiv pe Bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Târgoviște.

La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje de intervenție ale Poliției Locale, care i-au surprins pe cei doi suspecți în timp ce acționau asupra aparatelor, sustrăgând sume de bani.

Din primele verificări, s-a stabilit că suspecții se numesc S.G., în vârstă de 33 de ani și C.A.D., de 31 de ani, ambii domiciliați în județul Dâmbovița. Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Locale, ocazie cu care s-a găsit asupra lor și suma de 200 lei, în monedă divizionară de 0.50 lei, sustrasă din interiorul aparatelor de cafea. Ulterior, împreună cu prejudiciul recuperat în totalitate, autorii au fost predați organelor judiciare ale Poliției Municipiului Târgoviște, în vederea continuării cercetărilor.