Comunicat de presă 20.01.2015

 

În data de 19.01.2015:

1. Un echipaj al Politiei locale Targoviste a fost sesizat ca in imediata apropiere a magazinului MEGA IMAGE din Targoviste, membrii unui grup, format din trei baieti si o fata, purtau o discutie tensionata cu risc de a degenera in scandal. Interventia prompta a echipajului a determinat membrii grupului, constituit ad-hoc, sa nu escaladeze conflictul. Divergența a aparut pe fondul unor neintelegeri ce rezultau dintr-o relatie mai veche, intre doi membrii ai grupului.

Măsuri luate:

S-a procedat la efectuarea controlului corporal, conducerea la sediul Politiei Locale Targoviste si verificarea in bazele de date ale M.A.I.

La controlul corporal s-a gasit asupra a doi tineri urmatoarele obiecte: un pistol de jucarie tip bricheta- ce prezenta caracteristicile unei arme de foc, un baston telescopic din metal, un cutit cu lama pliabila (lungimea de 8cm) si un robinet metalic ce putea fi utilizat ca box. Obiectele respective au fost retinute, iar detinatorii acestora, care au si provocat scandalul, au fost sanctionati conform Legii 61/1991.

Toti membrii grupului au fost predati Politie Municipiului Targoviste pentru actualizarea evidentelor.

2. La aceasta dată, in evidentele Politiei Locale Targoviste se afla in urmarire trei persoane date disparute.

În data de 20.01.2015:

In curtea Liceului Tehnologic „Constantin Brancoveanu” , intre doi elevi, a avut loc un coflict spontan. In conflict, copii s-au pozitionat ca agresor si parte vatamata.

Masuri luate:

Au fost anuntati parintii ambilor copii, directorul institutiei si politistul de proximitate.

Agresorul a fost sanctionat contraventional.

 

Zilnic patrule ale Politiei Locale Targoviste asigura ordinea si linistea publica in imediata apropiere a urmatoarelor unitati de invatamant preuniversitar:

– Liceul Tehnologic de Transporturi Auto;

– Colegiul National „Constantin Carrabella”;

– Liceul de Arte „Balasa Doamna”;

– Liceul Teoretic „Petru Cercel”;

– Liceul Tehnologic „Spiru Haret”;

– Scoala Gimnaziala Speciala;

– Liceul Tehnologic „Constantin Brancoveanu”

– Liceul Teoretic „Ion Heliade Radulescu”

– Scoala Gimnaziala „Profesor Paul Banica”

– Scoala „Tudor Vladimirescu”;

– Gradinita nr.13;

– Gradinita nr. 19.

Facem precizarea că, echipajele patrulează zonele menționate mai sus, nu asigură permanența. Paza permanentă este asigurată de SC Municipal Security..