COMUNICAT DE PRESĂ 16.09.2021

 

          În data de 16.09.2021, în jurul orei 10.00, o echipă de polițiști locali, în baza solicitării scrise a Asociației de Proprietari nr. 50 din Târgoviște, str. Bulevardul Libertății, nr. 4, bl.A3/A2, a participat la asigurarea măsurilor de protecție la o acțiune de punere în aplicare a sentinței civile nr. 2210/03.06.2021 definitivă, emisă de către Judecătoria Târgoviște, prin care s-a hotărât evacuarea mai multor animale (câini fără stăpân), adăpostite în locuința numitei I.E.

    Cu ocazia acțiunii, au intervenit la fața locului și lucrătorii Direcției de Salubritate, iar aproximativ 25 de câini au fost transportați la adăpostul amenajat și autorizat de pe raza municipiului. În speță, urmează a fi luate măsuri de salubrizare și dezinfecție a locuinței numitei I.E.

             Tot astăzi, în jurul orei 10.45, efective din cadrul Poliției Locale Târgoviște au participat împreună cu Poliția Municipiului Târgoviște și Jandarmeria la prinderea în flagrant,  pe str. Laminorului, a mai multor persoane care, cu ajutorul a șase atelaje cu tracțiune animală, transportau materiale feroase sustrase de la un fost punct termic și o hală din apropierea societății REMAT.

         Persoanele au fost însoțite și conduse la sediul Poliției Municipiului Târgoviște în vederea continuării cercetărilor.