Comunicat de presă 16.09.2015 (2)

 

În data de 16.09.2015, ora 9.45, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, în timp ce se aflau în misiunea de patrulare, au depistat în zona Pavcom, pe Bulevardul Unirii, două persoane de sex masculin, care încercau să comercializeze un cazan pentru fabricarea băuturilor alcoolice fără a avea acte de proveniență.

Cei doi bărbați, în vârstă de 31, respectiv 27 de ani, din comuna Conțești, sat Bălteni, au fost conduși la sediul Poliției Locale Târgoviște, unde au fost sancționați contravențional conform Legii Nr. 12/1990, republicată, Art. 1, lit. e), cu amenzi în valoare de 500 de lei fiecare. De asemenea, bunul a cărui proveniență nu a putut fi dovedită a fost confiscat în condițiile legii.

Tot astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică au fost sesizați de către Poliția Municipiului Târgoviște, prin dispecerat, pentru a interveni în comun în Micro IV, în imediata apropiere a Școlii Nr. 10, acolo unde un bărbat din Târgoviște, în vârstă de 44 de ani, își amenința fosta concubină cu acte de violență.

Bărbatul a fost identificat de polițiștii locali în zona Halta Teiș, a fost reținut și predat, în baza unui proces verbal, Poliției Municipiului Târgoviște în vederea continuării cercetărilor. .